جمعه , 7 اردیبهشت 1403

عوارض مصرف بیش از حد قرص آهن

آهن در زمره مواد معدنی ضروری قلمداد می‌شود. با این وجود، همانند بسیاری از دیگر مواد معدنی مصرف بیش از حد آن برای سلامت مضر است. در واقع، آهن می‌تواند چنان سمی‌ باشد که جذب آن به شدت از سوی مجرای گوارشی کنترل می‌شود. بدین ترتیب، خطر جذب بیش از حد آن و بالطبع تاثیرات منفی آن به حداقل می‌رسد. …

مطالعه بیشتر »

معجزه عسل و دارچین در درمان بیماری ها

عسل ماده ای بسیار مقوی و طبیعی است که به وسیله زنبورهای عسل تولید می شود.از زمان های گذشته تا کنون خواص درمانی و دارویی این ماده در درمان بسیاری از بیماری ها از جمله بهبود زخم ها مشاهده شده است. یکی دیگر از مواد طبیعی که طبیعت در اختیار ما قرار می دهد دارچین است که علاوه بر داشتن …

مطالعه بیشتر »

بهترین منابع غذایی کلسیم (۱۰ غذای غنی از کلسیم)

کلسیم فراوان ترین ماده معدنی در بدن است و تقریبا ۹۹ درصد از کلسیم بدن در ساخت استخوان و دندان ذخیره شده است. با این حال حقیقت این است که بسیاری از ما به اندازه کافی غذاهای سرشار از کلسیم مصرف نمی کنیم. (منظور ما از کلسیم همیشه محصولات لبنی نیست.) چگونه خوردن غذاهای سرشار از کلسیم برای تان سودمند …

مطالعه بیشتر »

ادویه های رایج برای کاهش وزن

شاید این جمله را شنیده باشید که کاهش وزن از آشپزخانه شروع می شود. در حالی که کاهش وزن سالم نتیجه رژیم متعادل و ورزش است، اما رژیم غذایی نیز در این روند نقش مهمی را ایفا می کند. برای علاقه مندان به کاهش وزن  در ادامه چند نکته برای راهنمایی وجود دارد. غذاهای هندی بدون افزودن ادویه های مختلف …

مطالعه بیشتر »

گندم سیاه چیست؟ / ارزش غذایی و مزایای آن برای سلامتی

گندم سیاه متعلق به گروهی از مواد غذایی است که به طور معمول شبه غلات نامیده می شوند. دانه های گروه شبه غلات به عنوان دانه غلات مصرف می شوند و سایر دانه های شبه غلات رایج شامل کینوا و آمارانت است. گندم سیاه علیرغم نام ش با گندم هم خانواده نیست، بنابراین فاقد گلوتن است. از آن در چای …

مطالعه بیشتر »

تاثیر دارچین بر قند خون، دیابت و آلزایمر

دارچین به عنوان ادویه از شاخه های درختان خانواده درخت کافور به دست می آید و بومی مناطق کارائیب، آمریکای جنوبی و آسیای جنوب شرقی است. مردم از سال دو هزار قبل از میلاد در مصر باستان از دارچین استفاده می کردند جایی که آن را بسیار مورد توجه قرار می دادند. در قرون وسطی پزشکان از آن برای درمان …

مطالعه بیشتر »

با فواید روغن نارگیل آشنا شوید

روغن نارگیل طی سال های اخیر محبوبیت زیادی کسب کرده است. ادعاهایی از کاهش وزن گرفته تا کاهش سرعت پیشرفت بیماری آلزایمر درباره مصرف روغن نارگیل مطرح است. بسیاری از تولیدکنندگان از روغن نارگیل در محصولات بسته بندی استفاده می کنند و از آن در پخت و پز توسط بسیاری از افراد استفاده می شود. بسیاری از محصولات مانند غذاهای …

مطالعه بیشتر »

خواص گل بابونه (۸ خاصیت اثبات شده بابونه برای بدن)

گل خشک شده بابونه یکی از داروهای گیاهی باستانی است که به لطف آنتی اکسیدان های مبارزه کننده با سرطان، مزایای بسیار زیادی برای بدن دارد. آنتی اکسیدان های ضروری و حیاتی بابونه در روغن این گیاه نیز پیدا می شود و می تواند مزایای بسیار زیادی داشته باشد. بابونه به عنوان یک داروی جایگزین با عوارض جانبی اندک ، …

مطالعه بیشتر »

خواص و عوارض مصرف تخم کتان

تخم کتان چیست و چه مزایایی دارد؟ بذر کتان که گهگاه به آن تخم بزرک هم می‌گویند، منبعی سرشار از مواد مغذی همچون فیبر، منگنز، ویتامین B1، اسید چرب آلفا لینولنیک، و امگا ۳ است. این بذر، از درخت کتان گرفته می‌شود، درختی قدیمی که در مصر باستان و چین بار می‌آید. بذر کتان منبعی برای چربی سالم، آنتی اکسیدان، …

مطالعه بیشتر »

خواص سرکه سیب (۱۰ خاصیت + عوارض مصرف سرکه سیب)

با اینکه بیشتر افراد از سرکه سفید برای کارهای خود استفاده می کنند اما سرکه سیب کاربردهای بیشتری دارد و می تواند مفیدتر باشد. مزایای گسترده این نوع سرکه در برگیرنده بهبود سکسکه، تسکین نشانه های سرماخوردگی و سایر موارد است. بیشتر افراد از سرکه سیب برای بهبود شرایطی همچون دیابت، مشکلات قلبی، سرطان ، کلسترول بالا و مشکلات مرتبط …

مطالعه بیشتر »